donderdag, 13. oktober 2005 - 18:22

Doodsoorzaak Tegelnaar onbekend

Venlo

Het rechercheteam van de politie Limburg-Noord doet momenteel geen mededelingen betreffende het onderzoek naar de doodsoorzaak van een 37-jarige Tegelnaar. Dit heeft de politie donderdag laten weten. De politiewoordvoerster kon verder niet zeggen wat hiervan de reden was. Op welke termijn deze informatie wel naar buiten zal worden gebracht is nog niet bekend.

De Tegelnaar werd maandag zwaargewond door een voorbijganger aangetroffen in de buurt van het sportcomplex aan de Bakenbosweg. De man bezweek dezelfde dag nog aan zijn verwondingen in het azM in Maastricht.

Omdat een misdrijf niet werd uitgesloten startte de politie een technisch onderzoek. Een peleton ME’ers werd ingezet om de omgeving uit te kammen. Dit heeft niets opgeleverd. Woensdag werd sectie verricht op het lichaam van het slachtoffer. De politie zou in de loop van donderdag meer duidelijkheid geven over de sectie, maar donderdag werd besloten hiervan voorlopig af te zien. Het rechercheteam bestudeert de gegevens van het onderzoek en bekijkt hoe het onderzoek moet worden voortgezet.

© BON/John Peters
Provincie:
Tag(s):