zaterdag, 3. september 2005 - 19:15

Doornbos strijdlustig na kwalificatie

Robert Doornbos heeft zich voor de race van de Grand Prix van Italië gekwalificeerd als achttiende. Daarmee versloeg hij zijn teamgenoot Albers, die een foutje maakte, en de Jordan van Karthikeyan. De andere, nieuwere, Jordan van Monteiro kon Doornbos nèt niet verslaan.

"Een strak kwalificatierondje! In alle trainingen was ik al best snel", begint Robert Doornbos zijn reactie opgetogen, "dus ik startte met een goed zelfvertrouwen mijn vierde Formule 1-kwalificatie. Cosworth en Bridgestone hebben hier beiden een prima job gedaan. Gelet op mijn strategie ben ik blij tussen beide Jordans te staan en ik kijk dan ook uit naar een spannende race met als doel morgen weer mijn oud-teamgenoten te verslaan!"

Met oud-teamgenoten doelt Robert natuurlijk op de beide Jordan-coureurs Monteiro en Karthikeyan, waarvan Monteiro dit weekend wel de beschikking heeft over een nieuwe wagen, wat het Doornbos morgen moeilijk zal maken. Doornbos heeft wel een voordeel op Christijan Albers dit weekend, aangezien Albers hier op de grote Formule 1-test van vorige week nog nooit had gereden. Doornbos daarentegen, reed hier vorig jaar in de Formule 3000.
Categorie:
Tag(s):