dinsdag, 11. oktober 2005 - 12:27

Duizendste aanmelding 'Mijn Loket'

Enschede

Maandagochtend 10 oktober werd de burger met de 1000ste aanmelding van Mijn Loket in het zonnetje gezet door wethouder Joop Hassink. Mijn Loket is de nieuwste gratis service van de gemeente Enschede op het gebied van digitale dienstverlening. De gemeente Enschede kan u via Mijn Loket informatie aanbieden die voor u belangrijk is.

Een mogelijkheid is dat u erop gewezen wordt wanneer uw paspoort of rijbewijs verloopt. Daarnaast kunt u informatie opvragen over vergunningsaanvragen bij u in de buurt of zelfs in heel Enschede. Ondertussen maken al 1000 burgers van Enschede gebruik van Mijn Loket. De Enschedese die zich als duizendste burger meldde bij Mijn Loket werd maandagochtend 10 oktober door wethouder Joop Hassink in het zonnetje gezet. De wethouder gaf eerst een speech waarin hij kort inging op de mogelijkheden van Mijn Loket en de service die de gemeente Enschede met de mogelijkheid van Mijn Loket biedt.

Ook sprak de wethouder uit hoe verheugd hij is met de aanmeldingen van burgers op Mijn Loket. Uiteraard waren er ook felicitaties
voor de Enschedese met de 1000ste aanmelding. Hierbij overhandigde de wethouder bloemen, een oorkonde en een gedichtenboek van Willem Wilmink. Vervolgens sprak de Enschedese met de 1000ste aanmelding van Mijn Loket nog enkele woorden tot de wethouder en overige genodigden. Hierbij bedankte zij de gemeente Enschede voor de mogelijkheden van Mijn Loket.
Provincie:
Tag(s):