dinsdag, 18. oktober 2005 - 16:14

EUREKA! winnaar relatiegeschenken-ontwerpwedstrijd

Eindhoven

Maandagmorgen heeft wethouder Schreurs de winnaar bekend gemaakt van de relatiegeschenken-ontwerpwedstrijd die de gemeente Eindhoven eerder dit jaar heeft uitgeschreven onder jonge, afgestudeerde ontwerpers. Het winnende ontwerp is de gloeilampkaart Eureka! Volgens de ontwerper Sander Mulder staat zijn ontwerp symbool voor Eindhoven. “Door het gebruik van een energiezuinige en onbreekbare power led als lichtpunt, zijn heden en verleden uit de verlichting verenigd en het motto van de gemeente Eindhoven ‘Leading in technology’ bevestigd�, aldus Sander Mulder.

Volgens de jury is dit compacte product volledig uitontwikkeld, bijzonder goed uitgevoerd met een ‘knipoog’ naar de stad Eindhoven (Eindhoven Lichtstad en Frits Philips 100 jaar dit jaar..) en beantwoordt het aan de opdracht.
Uit handen van wethouder Schreurs ontving Sander Mulder de prijs groot € 5.000,=. Hiervan is € 2.500,- honorarium en € 2.500,- voor de realisatie van 50 producten voor de gemeente Eindhoven.

De inwoners van Eindhoven kunnen vanaf vandaag intekenen op één van de vijftig genummerde, limited editions via de firma . De aankoopprijs incl. btw bedraagt € 59,95 per stuk. Intekenen is mogelijk door een mail te sturen naar info@archi-toys.nl. De inschrijfperiode eindigt 15 november 2005. ©BON
Provincie:
Tag(s):