woensdag, 17. augustus 2005 - 21:12

Feesten en genieten op de NDSM-werf

Amsterdam

De NDSM-werf, gelegen aan het IJ in Amsterdam-Noord , biedt een prachtig uitzicht op alle oude en nieuwe schepen. Tijdens Sail presenteert de NDSM-werf een spectaculair en kunstzinnig festival met medewerking van verschillende kunstenaars en internationale theatergezelschappen. Het festivalterrein is vanaf 12.00 uur op 17 t/m 21 augustus geopend voor het publiek, dat een prachtig uitzicht heeft vanaf de tribunes ( geschikt voor 2500 gasten) aan het IJ waar de schepen af en aan varen.

Op het terrein zijn allerlei horecafaciliteiten aanwezig. Het totale programma van de NDSM-werf wordt omlijst door kleine performances, optredens en installaties van kunstenaars, die een werkplek hebben op de werf zelf. Om uit te waaien van alles wat Sail laat zien, staat op het terrein een zweefmolen zoals we die kennen van de Parade. U kunt ook een rondvaart maken op de viermaster ‘Summertime’. De vaartocht duurt een uur en de kosten bedragen € 12,50 p.p.

Skatepark Everland bevindt zich in de NDSM-loods op zeven meter hoogte. Het grote skatecircuit, dat unieke mogelijkheden biedt voor skaters, rolschaatsers en skeelers is geopend vanaf 12.00 uur. Vanaf 23.00 uur gaan de deuren open van het Skatepark voor de dancefeesten tot diep in de nacht. Er komt een Rollerdisco met een mix van Boogie, Hiphop tot Souljazz, Disco and Broken Beats. Vanaf 24.00 uur is het buitenterrein van de NDSM-werf gesloten, maar wordt er in het Skatepark nog volop doorgedanst. © BON
Provincie:
Tag(s):