donderdag, 11. augustus 2005 - 9:08

Feyenoord krijgt zijn zin: AD rectificeert

Het Algemeen Dagblad heeft rond de berichtgeving rond de aanvallers Kalou en Kuijt toegegeven dat ze onzorgvuldig hebben gehandeld. Het kort geding dat Feyenoord (de club van beide aanvallers) tegen het AD wilde aanspannen om een rectificatie af te dwingen is nu van de baan.

De krant meldde afgelopen zaterdag dat de Rotterdamse club Salomon Kalou aan een Portugese investeringsmaatschappij zou hebben verkocht. Maandag kreeg de berichtgeving rond Kalou een nieuwe wending. Feyenoord zou volgens een artikel in het AD ook Dirk Kuijt voor vijfig procent aan dezelfde partij verkocht hebben. De stadionclub ontkende echter de verkoop van haar twee aanvallers en lieten zelfs weten nooit van deze investeringsmaatschappij te hebben gehoord. Het Algemeen Dagblad beriep zich echter op een ondertekende overeenkomst tussen beide partijen. Deze bleek na onderzoek vals te zijn.

Voor de Rotterdammers is met de rectificatie de soap rond Kuijt en Kalou ten einde. ,,Feyenoord rekent erop dat hiermee de zaak is afgedaan", aldus de club op haar website.
Categorie:
Tag(s):