donderdag, 11. augustus 2005 - 10:50

Feyenoord verhuurt Lazovic en aast op Cziommer

Niet ADO Den Haag, maar Bayer Leverkusen wordt de tijdelijke nieuwe club van Danko Lazovic. De aanvaller komt in de Kuip weinig aan spelen toe en stond op de nominatie om verhuurd te worden. Een verhuur aan ADO Den Haag ketste echter op financiele redenen af, waardoor de Duitsers in beeld kwamen.

De aanvaller zelf heeft inmiddels een goed gesprek gehad met de Duitsers en beide clubs zijn er onderling ook uit. "Nu Kuijt en Kalou definitief bij Feyenoord blijven, vind ik dat ik Lazovic de ruimte moet geven ergens anders aan zijn minuten te komen. Als hij bij ons weer niet zou spelen, kan dat tot frustraties leiden. Voor beide partijen is dat niet goed", aldus Feyenoord-trainer Erwin Koeman In het Algemeen Dagblad.

Simon Cziommer is bij Feyenoord in de race om de opengevallen vacature aan de rechterkant door de blessures van Nicky Hofs en Romeo Castelen op te vullen. De middenvelder die vorig seizoen nog op huurbasis uitkwam voor FC Twente komt bij zijn huidige werkgever Schalke 04 weinig aan spelen toe en staat open voor een vertrek naar de stadionclub.

De belangstelling van Feyenoord voor de 24-jarige Duitser is niet nieuw. Een aantal jaar geleden wilden de Rotterdammers de middenvelder ook al naar de Kuip halen. Cziommer koos toen echter voor een avontuur in Duitsland. Mochten de clubs er onderling snel uitkomen dan kan de jonge middenvelder aanstaande zondag al zijn debuut maken in het eerste competitieduel tegen NAC Breda.
Categorie:
Tag(s):