zaterdag, 27. augustus 2005 - 18:08

Glenn Corneille maandag in Venlo begraven

Venlo

Glenn Corneille zal maandag in Venlo worden begraven. Dit heeft zijn familie bekendgemaakt. In de St. Martinuskerk in Venlo zal het publiek de gelegenheid krijgen om een laatste groet te brengen aan de Venlose muzikant. Tussen 12.00 en 13.45 uur zal de kerk hiervoor zijn opengesteld. Om 14.00 uur volgt de uitvaartdienst voor Glenn, waarna de jazzmusicus zijn laatste rustplaats zal vinden op de gemeentelijke begraafplaats aan de Hulsterweg.

Glenn Corneille verongelukte dinsdagvond in Laren op de A1. Vermoedelijk verloor hij de macht over het stuur en kwam tegen een boom tot stilstand. De musicus overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De 35-jarige Limburgse muzikant was een bekende in de Limburgse en Nederlandse muziekscène. Zo werkte hij samen met Boris en zangeres Do. Ook was hij medepresentator van het Tv-programma ‘De Notenclub’ en presenteerde hij de provinciale finale van de voorleeswedstrijden voor basisschoolkinderen in Roermond. Glenn was momenteel bezig met een tour door Nederland met zangeres Do.

© BON/John Peters – Foto: Jean-Pierre Geusens
Provincie:
Tag(s):