dinsdag, 11. oktober 2005 - 22:01

Grote diversiteit tijdens Bedrijven Kontakt Dagen

Maastricht

Dinsdag vond de aftrap plaats van de jaarlijkse Bedrijven Kontakt Dagen in het MECC in Maastricht. De ideale gelegenheid voor veel ondernemers om hun netwerk uit te breiden of aan te spreken. Het netwerkevenement is groter dan vorig jaar en ruim 350 deelnemers zijn aanwezig in de Zuid-Limburgse hoofdstad om naar buiten te treden. De bedrijven grijpen naar allerlei middelen om zichzelf onder de aandacht te brengen. Van een gratis pen, een voetbal of een gratis biertje tot een Euregio Fashion Show.

Ook is er een paviljoen gewijd aan de Limburgse topsport. Hier zullen enkele Limburgse topsporters aanwezig zijn waaronder wereldkampioen polsstokhoogspringen Rens Blom. Op woensdag zal voorzitter van de NOC/NSF, Erica Terpstra, het convenant Olympisch Netwerk Limburg ondertekenen.

Naast de bedrijven presenteert ook de Provincie Limburg zich en enkele gemeenten zoals Nuth, Echt-Susteren en de regio Parkstad. Voor degenen die willen weten hoe het voelt om voor de camera te staan, kan een heuse screentest ondergaan bij omroep L1. De organisatie verwacht ruim 10.000 bezoekers te verwelkomen.

© BON/Foto’s: John Peters
Provincie:
Tag(s):