zondag, 2. oktober 2005 - 13:26

Halma Packaging verpakt wereldrecord!

Wijchen

Een koekjeszak waarin 200.000 speculaasjes passen? Hij komt eraan, want Halma Packaging te Wijchen gaat mede het wereldrecord ‘grootste koekjeszak’ breken.

De zak, gevuld met koekjes in de vorm van het Bart Foundationlogo wordt maar liefst 5 meter lang, 3 meter hoog, 2 meter breed en weegt ongeveer 3500 kilo! Het evenement vindt plaats 19 november te Veenendaal. De opbrengst van de koekjes komt in zijn geheel ten goede aan de Bart Foundation.

De wereldrecordpoging is een initiatief van de Juniorkamer Veenendaal-Rijnvallei. De Juniorkamer wil zijn eerste lustrum op een ludieke manier vieren en kiest ervoor om dit in samenwerking met de Bart Foundation te doen. De Juniorkamer is een internationale netwerkorganisatie van jonge entrepreneurs met als motto: ‘learning by doing’. Ron van Neer van de Juniorkamer: “Met dit project tonen wij aan dat ‘doing’ in ons bloed zit en wij zijn blij dat we daarbij ook nog een goed doel als de Bart Foundation kunnen ondersteunen. Daarnaast zijn velen van ons generatiegenoten van Bart de Graaff, de inspirator van de Bart Foundation.�

Op zoek naar een ‘verpakker’ vonden we een bedrijf dat net als de Veenendaalse Juniorkamer affiniteit heeft met het goede doel, de Bart Foundation, die jonge mensen met een ingrijpende ziekte helpt hun ambitie waar te maken; Halma Packaging, specialists in food concepts. Franca Halma van Halma Packaging: “ Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 5 jaar ook onze eigen ambitie nastreeft. Vandaar ook dat wij ons perfect konden inleven in de doelstelling van de Bart Foundation. De mogelijkheid om een eigen bedrijf op te richten was voor ons een enorme kans en uitdaging. Waarom zouden jongeren met een ingrijpende ziekte die kans niet moeten krijgen? Wij voelden ons dan ook vereerd toen wij benaderd werden om mee te doen aan dit project. Met zijn allen zijn we ervoor gegaan en we kunnen trots zijn op het resultaat.

Maar alle hulp is nodig om van dit initiatief een financieel succes te maken. Want de koekjes moeten natuurlijk nog wel worden verkocht. En het liefst alle 200.000! Dus maak jezelf onsterfelijk! Bedrijven kunnen voor € 100 een doos bestellen met 20 zakjes á 19 koekjes die de vorm hebben van het Bart logo. Leuk voor in de kantine of als relatiegeschenk rond Sinterklaas. En de allergrootste koekjesmonsters (vanaf 5 dozen) krijgen de bestelling gratis bezorgd. Voor slechts € 5 kunt u als particulier donateur worden. U kunt dan op de dag van het evenement een doosje koekjes afhalen. Bezoek dus snel www.degrootstekoekjeszak.nl voor informatie, nieuws en natuurlijk al uw bestellingen!

De volgende sponsors maken de grootste koekjeszak mogelijk: Bakkerij ’t Stoepje te Spakenburg levert de koekjes, Perdijk & Co te Rotterdam maakt de vormwals en

IW4 Bedrijven te Veenendaal verpakt de koekjes.
Provincie:
Tag(s):