zondag, 11. september 2005 - 10:18

Heracles profiteert van extra tijd

Heracles zette tegen Heerenveen haar opmerkelijke ongeslagen status voort. Heerenveen werd in eigen huis, net als ADO Den Haag twee weken geleden, in de blessuretijd aan de kant gezet. Verdiend niettemin.

Heerenveen speelde slecht in de eerste helft. Net na rust kwam Heracles dan ook niet tegen de verhouding in op 0-1, dankzij Quansah. Daarna nam Heerenveen de regie van de wedstrijd over en was het wachten op doelpunten. Het duurde niettemin tot de 80e minuut voor Huntelaar de gelijkmaker op het bord kon zetten. Er was een strafschop voor nodig.

En net toen de thuisploeg aan een zege ging denken, sloeg Heracles twee minuten in de blessuretijd toe. Het was Tamerus die de Almeloers al weer de derde zege schonk.