zaterdag, 10. september 2005 - 10:13

iPod Nano vervangt iPod Mini

Apple noemt het de grootste revolutie sinds de invoering van de originele iPod. De iPod Nano zoals het revolutionaire apparaatje heet, is de nieuwste telg in de iPod familie. De revolutie zit hem vooral in het formaat en het gewicht van de Nano.
<BR>
<BR>De iPod Nano is bijna negen centimeter hoog, vier centimeter breed en slechts zeven milimeter dik. Daarnaast heeft de iPod een kuurtje ondergaan. Met zijn 43 gram is hij lichter dan de gemiddelde mobiele telefoon.

Ondanks deze magere specificaties zijn de kwaliteiten van deze nieuwe rakker allerminst mager te noemen. Qua functionaliteiten is hij even talentvol als zijn grote broer, de iPod photo. Ook de randapparatuur die beschikbaar zijn voor de 'normale' iPod zijn te gebruiken in combinatie met de nieuwe Nano.

De iPod Nano beschikt over een 1.5 inch groot LCD display waarop naast informatie over je favoriete muziek ook foto's getoond kan worden. Met de ingebouwde accu kan je 14 uur lang naar de grootste hits luisteren.

Voor slechts 209 euro kan je de 2 GigaByte versie van de Nano kopen op de online Apple store. De 4 GigaByte versie is te koop voor 259 euro. Voor deze bedragen wordt de Nano thuisgestuurd en voorzien met een eigen te bedenken gegraveerde tekst.
Categorie:
Tag(s):