maandag, 12. september 2005 - 21:39

Karpetten zijn hot

Wateringen

Tegenwoordig wil men meer dan alleen maar languit op een bank of in een fauteuil zitten. Lekker relaxed op de vloer t.v. kijken, zomaar wat liggen, of een goed boek lezen wordt steeds meer gedaan. Het karpet (vloerkleed) is daarom niet meer weg te denken uit ons interieur! Een karpet is comfortabel en zorgt voor de nodige afwisseling in kleur en textuur en maakt een ruimte interessanter.

U kunt genieten van alle voordelen van een harde vloer en daar waar u toch wat meer comfort wilt en warmte, legt u een prachtig karpet neer. Of u nu een vloer hebt van marmer, plavuizen, parket, vinyl of kurk, zonder een mooi karpet is de vloer niet echt af. Zelfs op tapijt kan men een karpet neerleggen!

Karpetten zijn er in alle kleuren, vormen, maten en in verschillende dessins. Bijvoorbeeld een karpet met een randdessin zorgt voor een bijzonder effect. Het bakent de kamer af en zorgt voor een intieme sfeer. Kiest u een karpet met een diagonaal dessin, dan maakt u een vertrek optisch groter, want het vertrek wordt langer en breder ervaren dan het in werkelijkheid is. Het kan ook verrassend zijn om een karpet en vloer in dezelfde tint te kiezen! Karpetten zijn bovendien een goede manier om het zitgedeelte, het slaapgedeelte of de werkplek te kaderen. Het is echt een gebruiks voorwerp. U kunt er eenvoudig mee wisselen. Bijvoorbeeld met de seizoenen, uw stemming of met uw nieuwe indeling. En wanneer u gaat verhuizen, verhuist het karpet gewoon mee om u weer opnieuw een dienst te bewijzen. Bent u weer eens toe aan heel iets anders, dan is een karpet zo weer te vervangen voor een nieuw. Zo creëert u binnen een handomdraai een hele nieuwe sfeer in een ruimte
Karpetten zijn hot, dat heeft u inmiddels begrepen!
Categorie:
Tag(s):