zaterdag, 10. september 2005 - 18:20

Lesbische vrouwen geven uitleg over vibrators

Amsterdam

Een vibrator kopen is niet langer iets waarvoor je je moet schamen. Helaas lijken de meeste sexspeeltjes toch nog het meest op een oversized penis, ontworpen door …….. ja hoor, een man. Lesbische vrouwen, die immers goed weten hoe vrouwen seksueel plezier beleven aan speeltjes, hebben nu de koppen bijeengestoken en zijn een webshop begonnen met een vrouwvriendelijk assortiment speeltjes voor vrouwen van alle geaardheden.
<BR>Masturbatie bij vrouwen geschiedt vaker met een hulpmiddel (&#039;speeltje&#039;) in plaats van met de hand, zoals bij mannen. Deze speeltjes echter, maken de vrouwen niet zelf; de ontwerpers zijn veelal van het mannelijk geslacht. En het is duidelijk dat de meeste van hen geen kaas hebben gegeten van wat vrouwen prettig vinden.

Vrouwen willen op integere wijze worden geïnformeerd bij het maken hun keuze, en wie kan dat beter dan een ervaringsdeskundige, een andere vrouw, of nog beter, een vrouw die (ook) met vrouwen vrijt?

Met veel moeite stelden de dames van het ideële lesbisch platform FemFusion een vrouwvriendelijk assortiment samen voor hun online shop. Op veler verzoek zijn deze producten nu ook verkrijgbaar voor àlle vrouwen in een nieuwe webwinkel: Evalita.

Evalita is op 1 september 2005 gelanceerd en momenteel de enige webshop voor vrouwen die informatieverstrekking als een van haar doelstellingen heeft. De site is volledig 'pornovrij' en heeft meer weg van een online drogisterij dan een erotische winkel. Er is gelegenheid voor vrouwen om onderling van gedachten te wisselen en of vragen te stellen.

Evalita Party's worden geleid door Irene Hemelaar, die reeds voor Schorer leerzame workshops leidde op het gebied van flirten en seksspeeltjes. Omdat vrouwen tijdens de party met elkaar praten over de intieme momenten rond het orgasme en zelfbevrediging, worden taboes doorbroken. Uiteraard kan men overgaan tot aanschaf van een product, maar de opzet van de Evalita Party's is hoofdzakelijk om vrouwen (zelf)bewuster te maken van hun seksualiteit. ©BON
Categorie:
Tag(s):