woensdag, 3. augustus 2005 - 15:08

Lichaam gevonden bij zoekactie naar Ilona Nemeth

Utrecht

De politie van Utrecht lijkt opnieuw een aanknopingspunt te hebben in de vermissingszaak van de 34-jarige Ilone Nemeth, die sinds 16 juli 2004 wordt vermist.
<BR>Sinds woensdag heeft de politie de zoekactie naar haar voortgezet in een groenstrook achter de sporthal aan de Brammendreef in Utrecht op dezelfde plek waar vorig jaar ook al werd gezocht. Inmiddels is er bekend gemaakt dat er inderdaad een lichaam is gevonden. Onderzoek moet duidelijk maken of het om de vermiste Ilona Nemeth gaat.

Op 13 januari j.l. berichtte de politie van Utrecht nog dat het rechercheteam dat onderzoek doet naar de verdwijning van Ilona Nemeth nieuwe informatie had binnengekregen waardoor het onderzoek een nieuwe impuls kreeg.

Aanleiding voor het activeren van het onderzoek destijds was een foto die getoond werd in het tv-programma Tros Vermist. Op de foto is een afbeelding van Ilona Nemeth en een vermiste vrouw uit Putten te zien. Onderzocht werd of er een samenhang is tussen de vermissing van beide vrouwen.

Ilona vertrok op vrijdag 16 juli 2004 uit haar woning aan de Balderikstraat en is sindsdien niet meer gezien. Intensief politieonderzoek heeft tot op heden niet kunnen leiden tot de verblijfplaats van Ilona. Het enige dat werd aangetroffen is haar fiets die in de Rivierenwijk in Utrecht werd teruggevonden.

© BON / Foto's Menno Bausch
Provincie:
Tag(s):