zondag, 9. oktober 2005 - 13:59

Man neergeschoten op Vogezenlaan

Tilburg

De recherche van het politiedistrict Tilburg is met tien rechercheurs een onderzoek gestart naar aanleiding van een schietincident dat zaterdagmiddag omstreeks 14.00 uur op de Vogezenlaan in Tilburg heeft plaats gevonden. Daarbij raakte een 35-jarige man zwaar gewond. De dader is nog voortvluchtig. De politie vermoedt dat de oorzaak van het incident gezocht moet worden in een uit de hand gelopen ruzie tussen het slachtoffer en de dader, vermoedelijk een andere bewoner in dezelfde straat.

Zaterdagmiddag kreeg de politie omstreeks 14.00 uur een melding dat een man, terwijl hij in de voortuin van een woning stond, was neergeschoten. De schutter zou vanuit een auto geschoten hebben en daarna in zijn auto gevlucht zijn in de richting van de Berglandweg.

Het slachtoffer werd met zwaar lichamelijk letsel door de GGD overgebracht naar een ziekenhuis. De politie zette direct de straat af, waarna agenten met een buurtonderzoek begonnen. Medewerkers van de Unit Forensisch Technisch Onderzoek zijn ter plaatse gestart met een sporenonderzoek. De politie heeft onder leiding van de Officier van Justitie in de woning van de vermoedelijke verdachte, elders in dezelfde straat een zoeking gehouden.
De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht. ©BON
Provincie:
Tag(s):