dinsdag, 6. september 2005 - 21:27

Nep collectant bedot mens en dier!

Purmerend

Dierenbescherming Waterland waarschuwt iedereen in Waterland voor mensen die onterecht collecteren uit naam van de Dierenbescherming. Er is een man gesignaleerd die met een groene bus loopt maar geen collectant is van de Dierenbescherming! Tot zover is deze nep collectant gezien op de Geulenstraat in Purmerend en vorige week in de Kievietstraat in Ilpendam.

De collecteweek van de Dierenbescherming is uitsluitend van 2 tot en met 8 oktober. Collectanten van de Dierenbescherming kunnen zich als zodanig legitimeren. Vraag om een legitimatie en doet u aangifte bij de politie als u het niet vertrouwd.

Overigens zoekt de Dierenbescherming Waterland nog wel vrijwilligers die in de periode van 2 tot en met 8 oktober willen collecteren voor de Dierenbescherming. De opbrengst van deze collecte is hard nodig, want dierenleed is helaas nog aan de orde van de dag. De Dierenbescherming probeert waar mogelijk dieren in nood te helpen, maar omdat zij volledig afhankelijk is van contributies en giften kan de organisatie alleen met de financiële steun van het publiek opkomen voor alle dieren. Daarbij is de steun van vrijwilligers die willen helpen collecteren heel hard nodig.

Daarom roept de Dierenbescherming Waterland dan ook iedereen in de regio Waterland op een paar uur vrij te maken om in de periode van 2 tot en met 8 oktober te collecteren.
Vrijwilligers kunnen zich melden bij Stephanie Speets, bureaucoördinator 06-51 82 07 44 of dierenbeschermingwaterland@hotmail.com. Kijk voor meer informatie op Dierenbescherming Waterland
©BON
Provincie:
Tag(s):