dinsdag, 23. augustus 2005 - 16:17

Ouwe stappers gaan weer terug in de tijd

Hardenberg

Op zaterdag 24 september wordt voor de achtste keer de Pop Revival Bach Home gehouden. Zo'n 2000 mensen verzamelen zich dan in de evenementenhal te Hardenberg, waar 6 DJ's de mensen trakteren op muziek uit de jaren zeventig. Het gaat vooral om mensen die in die tijd gingen stappen in de bars Pappillon, the City en the Castle.
<BR>Deze happening wordt nu al voor de achtste keer gehouden, wegens succes geprolongeerd dus.

Afgelopen maandag is de voorverkoop begonnen. Er kunnen en mogen 2000 man in, en vol is vol. Verleden jaar werd dit aantal ruimschoots gehaald en was het snel uitverkocht. De DJ's Henk Smit, Cor Hoeben, Gert Tack, Dick Zwiers, Charles Fontijn en Roel Zweers halen alles weer uit de kast om er een moderne audiuovisuele show van te maken met de hits van toen.
Het podium zal er nog opzienbarender uitzien dan in 2004 en er zal continu een cameraman op het podium staan om de mooiste shots in het publiek te schieten. Een heus 'Back Home Promotieteam' staat bij de entree om gratis cd-boxen met hits uit the seventies en andere gimmicks uit te delen. Dat Back Home opnieuw een muzikaal feest der herkenning zal worden staat vast. Alle Back Home-informatie is ook na te lezen op de website
Provincie:
Tag(s):