zondag, 26. juni 2005 - 20:50

Per limousine naar de Champagne

Het Bossche Limousineverhuurbedrijf Limomij biedt onder de titel “Limomij ...naar de champagne� een uniek weekendarrangement aan: per luxe Lincoln towncar Superstreched Limousine naar de Champagnestreek, het gebied van de beroemde mousserende wijnen.

Dat betekent een weekend lang champagne proeven in de beste chateau´s en vervoerd worden in de luxe en grandeur van een echte limo.

Het luxe weekendarrangement begint bij de voordeur met een limousinerit vanuit Nederland naar Reims, de hoofdstad van de Champagnestreek. Uiteraard is er champagne aan boord. Gedurende het weekend worden per limousine onder andere de grootste en de kleinste wijngaard van het gebied aangedaan en wordt er een bezoek gebracht aan het plaatselijke wijnmuseum en de kathedraal. De bereiding, de historie en de invloed op het sociale leven van de edele wijnsoort komen tijdens de weekendtrip uitgebreid aan bod. En er wordt natuurlijk vooral veel champagne geproefd, al dan niet in combinatie met overheerlijke maaltijden van Franse kwaliteit.

In principe wordt er op vrijdagmiddag vertrokken en vindt de terugreis plaats op zondag laat in de middag / vroeg in de avond. In overleg kunnen deelnemers natuurlijk ook op andere dagen vertrekken en weer terugreizen. Limomij zorgt voor twee overnachtingen in hotelaccommodaties die passen bij de allure van de reis. Er kunnen maximaal acht personen per keer mee naar de Champagne. Het gehele arrangement kost
€ 650,00 all-in.*

*o.b.v. minimaal zes personen en maximaal acht personen.
Categorie:
Tag(s):