dinsdag, 6. september 2005 - 0:00

Pinnen gestolen bankpas in Opsporing Verzocht

Vlissingen

Op dinsdag 6 september worden in het televisieprogramma Opsporing Verzocht beelden getoond van een man die pint met een gestolen bankpas. Op 18 juni jl. heeft een 31-jarige Vlissingse vrouw aangifte gedaan van de diefstal van haar portemonnee. De porte-monnee werd op die datum, tussen 10.30 en 11.00 uur, uit haar tas gestolen. In de portemonnee zat een bankpas. Met die bankpas is, later op de dag, tot twee keer toe een geldopname gedaan bij verschillende geldautomaten. Van een van de transacties zijn videobeelden gemaakt. Deze beelden worden in het televisieprogramma getoond, onder de rubriek ‘Gezocht’.

De uitzendingen vinden plaats op dinsdag en woensdag aanstaande. Ook zijn de foto’s te zien op de website van de Zeeuwse politie www.politie.nl/zeeland.

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht zal op dinsdag van 20.20 tot 21.05 uur, worden uitgezonden via Nederland 2, en op woensdag is de herhaling op Nederland 1 omstreeks 15.15 uur.

Mochten er mensen zijn die de 'geldopnemer' herkennen, worden zij verzocht te bellen met het telefoonnummer dat in de uitzending vermeld wordt.

Politiebericht
Provincie:
Tag(s):