donderdag, 29. september 2005 - 3:33

Politie graaft wegberm af.

Arnhem

Een team van de Arnhemse politie graaft woensdag de wegberm af langs de N224, de doorgaande weg van Arnhem naar Ede. Dat gebeurt volgens een zegsman van de politie in het kader van het onderzoek naar de moord op een 20-jarige Arnhemmer, die twee weken geleden doodgeschoten in die wegberm is gevonden.

Een voorbijganger zag het lichaam van de Arnhemmer in de vroege ochtend in de berm liggen. De politie pakte het onderzoek meteen groot aan en zette dertig rechercheurs op de zaak. Politiemensen bezoeken woensdag ook inwoners van de Arnhemse binnenstad met de vraag of zij in de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 september iets bijzonders hebben gezien of gehoord.

De politie hoopt dat het afgraven van de wegberm nieuwe sporen oplevert, zegt de woordvoerder. Vooralsnog zijn er volgens hem helemaal geen concrete aanwijzingen dat de dood van de Arnhemmer iets te maken zou hebben met de ontvoering van Claudia Melchers. Die werd in dezelfde nacht in Arnhem vrijgelaten, maar niet op de plek waar de vermoorde man is gevonden. De rechter rijbaan van de N224 in de richting Ede is woensdag afgesloten voor verkeer.

©BON
Provincie:
Tag(s):