vrijdag, 23. september 2005 - 15:34

PSV zonder Gomes, Alex en Robert

Doelman Heurelho Gomes komt morgenavond niet in actie in de competitiewedstrijd van PSV tegen RBC Roosendaal. De Braziliaanse doelman wordt gespaard voor de Champions League-wedstrijd tegen Fenerbahçe, komende woensdag.

"Gomes heeft nog steeds last van dezelfde klachten die hij vorige week ook had'', verklaarde trainer Guus Hiddink vrijdagmiddag tijdens het wekelijks persgesprek. "Hij blijft last houden van zijn lies en bovenbeen. Om te voorkomen dat het erger wordt krijgt hij rust. Hij heeft vooral last bij het verwerken van lange ballen.''

Ook verdediger Alex is er morgen niet bij vanwege zijn knieklachten. Hiddink is zelfs pessimistisch over zijn inzetbaarheid tegen de Turken in het kampioenenbal. "Hij is bezig met zijn herstelprogramma. Om Europees te spelen moet je 100 procent fit zijn en het is nu moeilijk om te zeggen of hij woensdag zal halen. Ik ben er niet al te optimistisch over, maar er is wel nog enige hoop'', aldus Hiddink.

Robert verstapte zich vrijdag tijdens de training en kreeg last van een bilspier. Daarvan zullen vandaag nog foto's gemaakt worden en morgen wordt beslist of hij inzetbaar is. Zeer waarschijnlijk zal Osmar Ferreyra morgen zijn debuut maken voor PSV. De Argentijn begint als linker centrale verdediger.
Categorie:
Tag(s):