zaterdag, 3. september 2005 - 21:16

Ravage N34 na zwaar ongeval

Coevorden

Het verkeer op de N34 bij Coevorden heeft vrijdagmiddag vanaf een uur of vijf veel hinder ondervonden van de gevolgen van een verkeersongeval.
<BR>Het traject tussen de afslag Coevorden en Coevorden Noord is tot ver in de avond afgesloten geweest voor alle verkeer.
<BR>Het verkeersongeval vond plaats toen een 58 jarige automobiliste uit Dalen door nog onbekende oorzaak bij stukje en beetje steeds verder op de linker weghelft ging rijden.

Ze kwam daarbij in botsing met een tegemoetkomende vrachtauto, bestuurd door een 29 jarige chauffeur uit Dwingeloo. Die kon, ondanks het feit dat hij remde en naar rechts stuurde, de botsing niet voorkomen. Doordat de vrouw haar gordel droeg en haar auto was voorzien van goed werkende airbags, kwam ze er vanaf met slechts een gebroken pols en een beenwond. Ze is door de brandweer uit het wrak van haar auto gehaald.

Bij de klap is de tank van de vrachtauto gescheurd waardoor er naar schatting zo'n 200 liter diesel op het zoab is gestroomd.

Het verkeer wordt de komende avond en nacht over 1 rijstrook geleid. Hierbij zijn verkeerslichten geplaatst om het verkeer te regelen.

© BON / Persbureau Meter: Anneke Poelma
Provincie:
Tag(s):