dinsdag, 30. augustus 2005 - 18:09

Reiziger praat met Nederlandse club

De kans is groot dat Michael Reiziger het komende seizoen actief zal zijn in de Holland Casino Eredivisie. De verdediger voert volgens Sky Sports momenteel contractonderhandelingen met een Nederlandse club. Door een blessure kwam de voormalig international in de voorbereiding van Middlesbrough weinig aan spelen toe en mag transfervrij vertrekken.

De zaakwaarnemer van Reiziger, Sigi Lens, bevestigt dat er wordt gesproken met een Eredivisieclub. "We zijn aan het onderhandelen met een Nederlandse club." Over welke club het gaat, wil hij niet kwijt. Aannemelijk is dat het om PSV of AZ gaat. De Alkmaarders zijn nog altijd op zoek naar een geschikte vervanger voor Jan Kromkamp. Bovendien kent hij Louis van Gaal goed uit zijn periodes bij Ajax en Barcelona.

Ook PSV zou een logische belangstellende zijn. De Eindhovenaren verloren onlangs verdedigers Young-Pyo Lee (Tottenham Hotspur) en Wilfred Bouma (Aston Villa). Voorzitter Rob Westerhof maakte dinsdag bekend dat de landskampioen nog voor de internationale transfermarkt sluit (woensdag om middernacht), opmerkelijke versterkingen aan het verontruste publiek zou presenteren.
Categorie:
Tag(s):