zondag, 4. september 2005 - 17:34

Reuser zet kwaad bloed bij fans Willem II

Martijn Reuser heeft zich niet geliefd gemaakt bij de aanhang van Willem II. De aanvaller van de Tilburgers heeft zijn jeugdopleiding bij Ajax genoten en maakte daar ook zijn debuut in het profvoetbal. De 30-jarige Amsterdammer hield tijdens een interview met het blad Ajax Life, het officiële orgaan van de Amsterdamse supportersvereniging, geen blad voor de mond.

Op de vraag of Reuser het nog steeds speciaal vindt om tegen zijn oude club te spelen gaf hij het volgende antwoord: "Ja absoluut, ik heb nog steeds veel met Ajax, ik zie me zelf niet als een echte Willem II-er. Ik heb weinig met die club. Ik voetbal in Tilburg en that's it. Dat heeft te maken in het verschil in mentaliteit. Bij Ajax vond ik het gezelliger en leuker, de mensen bij Willem II hebben een andere inslag de supporters zijn bijvoorbeeld erg stil en geven ons weinig steun."

Om daaraan toe te voegen: "Dat mag ik toch wel vinden?? Ik heb het heus wel naar mijn zin bij Willem II hoor. Ik heb een prima jaar achter de rug waarin ik belangrijk voor de club was en we Europees voetbal hebben behaald."

De fans van de Tricolores hebben inmiddels laten weten het niet bij deze uitspraken te laten zitten.
Categorie:
Tag(s):