zaterdag, 27. augustus 2005 - 23:41

Roze Minardi niet compleet

Tijdens het DTM evenement op het circuit van Zandvoort komen beide Nederlandse Formule 1 coureurs in actie. Christijan Albers gaat met een PS04B het ronde-record, dat op naam van Luca Badoer staat, aanvallen.

Robert Doornbos zal in actie komen met een tweezitter van Paul Stoddart. Kamp-Doornbos had tegenover de pers beloofd dat de Minardi roze zou zijn. Dat zouden ze gaan doen voor hun sponsor CO2.

De 'livery' werd echter boos afgewezen door Minardi teambaas Paul Stoddart, aangezien hij een geheel roze Minardi zou toestaan. Een geheel oranje Minardi - om de wens van een sponsor te voldoen - zou geen probleem zijn.

Vandaag is de tweezitter aan het publiek getoond. Maar de kleur roze is niet overheersend aanwezig, zoals de bedoeling was en ook afgelopen zondag in de SBS-studio te zien is geweest. Alleen op de luchtinlaten en bij de achtervleugel zijn roze delen te zien. De rest van de auto is geheel volgens de maatstaven van Minardi gespoten.

Ondanks de kleur van de auto zal Robert Doornbos toch gaan rijden. Hij gaat belangrijke gasten van de sponsors, onder andere CO2, de rit van hun leven geven.
Categorie:
Tag(s):