woensdag, 10. augustus 2005 - 6:51

Ruud scoort weer voor ManU

In de voorronde van de Champions League heeft Manchester United geen fout gemaakt. De Engelse club won met 3-0 van het Hongaarse Debrecen. Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo en ook Ruud van Nistelrooij waren succesvol voor de thuisploeg. Ji-Sung Park mocht in de 67ste minuut invallen voor Roy Keane.

Everton boekte een minder resultaat. De club uit Liverpool verloor in eigen stadion met 1-2 van Villareal. Jan Kromkamp zat nog niet bij de selectie van de Spanjaarden. Real Betis Sevilla won op het nippertje van AS Monaco. De thuisploeg scoorde in de tweede minuut van de blessuretijd via Edu de enige goal van de avond: 1-0.

Club Brugge verloor van het Noorse Valerengen dankzij een doelpunt van Iversen: 1-0. Glasgow Rangers deed wel goede zaken door met 1-2 bij Anorthosis Famagusta te winnen. Novo en Fernando Ricksen waren de doelpuntenmakers. Ook Thomas Buffel en Ronald Waterreus speelden mee met Rangers. Wisla Krakow klopte Panathinaikos met 3-1.