vrijdag, 7. oktober 2005 - 12:32

T-Mobile komt Robbie Williams fans tegemoet

Amsterdam

T-Mobile vindt het zeer spijtig dat enkele deelnemers aan de internetactie in de eronderstelling waren dat zij kaarten voor het concert van Robbie Williams woensdagavond in Paradiso Amsterdam hadden gewonnen. Daarom heeft T-Mobile besloten deze mensen alsnog de kans te geven een optreden van Robbie Williams bij te wonen.

Via de internetactie 'ikwilnaarrobbiewilliams' maakten 4 personen kans op een duokaart voor het exclusieve Robbie Williams concert in Paradiso. Vanwege de grote belangstelling voor Robbie Williams en het spel besloot T-Mobile om naast de 4 prijswinnaars van de Paradiso duokaarten, nog eens 400 deelnemers blij te maken met kaarten voor het live streaming concert in de Heineken Music Hall (HMH) op 9 oktober a.s.

Helaas was een deel van deze mensen in de veronderstelling dat zij kaarten hadden gewonnen voor het Paradiso concert en daardoor zeer teleurgesteld. T-Mobile kan zich deze teleurstelling zeer goed voorstellen. Daarom biedt T-Mobile deze 400 fans alsnog de kans om Robbie Williams live mee te maken en geeft hen 2 gratis concertkaartjes voor het eerstvolgende concert van Robbie Williams in Nederland. Deze 400 mensen, die ook al naar de HMH gaan, zullen hier in de komende dagen persoonlijk van op de hoogte worden gebracht. ©BON
Provincie:
Tag(s):