dinsdag, 27. september 2005 - 20:51

Taptoe(ter)

Den Bosch

Van 28 september tot en met 2 oktober vindt de 51e editie van de Nationale Taptoe plaats. Dit jaar wordt dit internationale muziekspektakel voor de 1e keer georganiseerd in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.
<BR>De Nationale Taptoe is de enige internationale show waarin alle orkesten van de Nederlandse Krijgsmacht, samen met topformaties uit de hele wereld, gezamenlijk optreden. Dit jaar ontvangen wij ondermeer de Marokkaanse Luchtmachtkapel het Queen’s Colour Squadron Royal Air Force (GB) en Pipes &amp; Drums &amp; Highland Dancers uit Engeland, Schotland en Canada.

Voorts begroeten we de Flying Grandpa’s, een humoristische trampoline act van de Hamburgse politie en het spectaculaire Motor Imps stuntteam uit Londen. Zowel in Nederland als ver buiten haar grenzen is de Nationale Taptoe een uniek muzikaal evenement van topkwaliteit.

Op zaterdag 24 september wordt de Taptoe geopend met een spectaculaire Streetparade. De Parade met haar monumentale Sint Jan zal om 14.30 uur het startpunt zijn. Diverse korpsen, fanfares en harmonieën uit binnen- en buitenland zullen de levendige Bourgondische binnenstad van ’s-Hertogenbosch laten bruisen met live muziek.

© BON
Provincie:
Tag(s):