dinsdag, 27. september 2005 - 20:38

Taxichauffeur mishandeld en bedreigd

Culemburg

In de nacht van maandag op dinsdag meldde zich een 29-jarige taxichauffeur uit Enspijk bij het politiebureau in Culemborg. De man had verwondingen aan zijn gezicht en zat onder het bloed. De man verklaarde mishandeld te zijn door een man die verbleef in een woning aan de Binnen Molenstraat in Culemborg. Tevens had deze man hem onder bedreiging van geweld gedwongen om geld voor hem te pinnen. Om nog onbekende reden was dit pinnen niet gelukt.

Naar aanleiding van de verklaring van de taxichauffeur is direct besloten om de verdachte aan te houden. In de genoemde woning werd een 41-jarige inwoner van Tiel aangehouden. Dinsdagmorgen meldde zich een 24-jarige Culemborgse vrouw bij het politiebureau die ten tijde van de afpersing ook in de bewuste woning aanwezig was geweest. Zij werd ook aangehouden.

Het is de politie nog niet duidelijk wat zich in de nacht van maandag op dinsdag in de Binnen Molenstraat in Culemborg heeft afgespeeld. Daarom is dinsdag begonnen met een buurtonderzoek. Mensen die getuige zijn geweest of op andere wijze over informatie beschikken worden verzocht om contact op te nemen met de politie in Culemborg op telefoonnummer 0900 – 8844. ©BON
Provincie:
Tag(s):