dinsdag, 4. oktober 2005 - 17:36

Total loss door aanrijding landbouwvoertuig

Groenlo

Twee inwoners van Groenlo kregen op maandag (03-10) rond 16.45 uur de schrik van hun leven bij een aanrijding met een landbouwvoertuig. De grasmachine, bestuurd door een 58-jarige man uit Groenlo, stak vanaf de Kerkdijk de Groenloseweg over.

Tijdens het oversteken zag hij opeens de grote snijbladen aan de voorzijde van het voertuig bewegen waarop hij meteen stopte en achteruit reed. Op de rijbaan voor hem zag hij een totaal vernielde auto op de kop liggen. In de auto bevonden zich een vader en zoon (49 en 20 jaar) die op dat moment stilstonden op de Groenloseweg om links af te slaan. Het zicht van de bestuurder van de grasmachine werd belemmerd door de twee grote snijbladen.

De automobilist alleen een paar snijwonden en een pijnlijke nek. Hij stelde zich onder behandeling van de huisarts. Zijn zoon bleef ongedeerd. De auto was total loss. Voor de hevig geschrokken inzittenden werd het buro slachtofferhulp ingeschakeld. De brandweer heeft het wegdek gereinigd. Tijdens het regelen van het verkeer werd er assistentie verleend door een buurtbewoner en het verkeershandhavingsteam. Er wordt proces-verbaal opgemaakt

Foto en bron: 112achterhoek.nl
Provincie:
Tag(s):