maandag, 5. september 2005 - 11:48

Tweede Twentse Matiz tour

twente

Naar aanleiding van de introductie van een nieuwe model van Chevrolet (het vroegere Daewoo) organiseerde een aantal Chevrolet dealers in de regio (Auto Unie Enschede, Auto Unie Hengelo en ’t Wagenhuys uit Almelo) een tour met zestig verschillende Matizzen door Twente.
<BR>Op zondag 4 september was het zover. De Tweede Twentse Matiz Tour ging van start op drie lokaties in Twente.

De meeste deelnemers waren afkomstig uit Twente maar er werden ook deelnemers aangetroffen uit Arnhem, Castricum, Hoofddorp, Aalsmeer en zelfs Rotterdam.Tussen half tien en tien uur gingen de rijders per drie a vier Matizzen van start en de route slingerde door het Twentse landschap richting kasteel Twickel. Daar werd een eerste stop ingelast om te kunnen genieten van dit mooie stukje Twente. Vervolgens ging de route richting Duitsland waarbij een lunch-stop was georganiseerd in Lage bij een fraaie uitkijktoren. Na de Lunch reden de groepen door de mooie omgeving van Ootmarsum en het Nederlands-Duitse grensgebied naar Landgoed ‘t Singraven bij Denekamp.

Hier verzamelden alle Matizzen zich voor een groepsfoto op de oprijlaan van kasteel ’t Singraven. Vanuit deze lokatie werd de route gezamenlijk vervolgd naar de eindbestemming bij een horeca gelegenheid in Tilligte. Met name dit laatste stuk van de route, waarbij een file van ruim zestig Matizzen zich slingerde een weg baande door het landschap, trok veel bekijks. Het bijzonder fraaie weer en de hoge opkomst van deelnemers zorgde ervoor dat het een onvergetelijke dag werd.
Provincie:
Tag(s):