vrijdag, 19. augustus 2005 - 10:18

Van Gaal wil gesprek met Landzaat

AZ-trainer Louis van Gaal wil binnen niet al te lange tijd een gesprek met zijn aanvoerder Denny Landzaat. De aanleiding voor het gesprek is het interview dat Landzaat deze week gaf aan De Telegraaf. In de desbetreffende publicatie uitte de middenvelder zijn ongenoegen over de Alkmaarse ploeg.

Van Gaal reageert in het Algemeen Dagblad van vandaag behouden. "Ik reageer nu niet inhoudelijk op zijn uitspraken. Ik wil eerst van Denny zelf weten of hij dat heeft gezegd. Vorige week heb ik hem nog publiekelijk gecomplimenteerd, omdat hij zich zo professioneel opstelt. Daarom wil ik uit zijn mond horen wat hij heeft gezegd. De media maken wel vaker fouten."

Landzaat spuwde eerder deze week zijn gal in De Telegraaf over het uitblijven van een transfer naar een topclub. Onder meer Real Madrid, Birmingham City, Feyenoord en Fiorentina toonden interesse in de international, maar AZ hield de boot af. Met name de starre houding van de Alkmaarders en de hoge vraagprijs voor zijn persoon zijn Landzaat een doorn in het oog.
Categorie:
Tag(s):