vrijdag, 9. september 2005 - 8:19

Verdien een spekcheque

Middelburg

Gemeente Middelburg deelt dit najaar spekcheques uit aan bewoners die zich inzetten voor hun straat of wijk. Initiatieven waar de buurt iets aan heeft. De aanmeldings-formulieren liggen klaar. De spekcheque staat voor een bedrag van 125 tot 1.500 euro. U kunt ook iemand anders voor een cheque nomineren. De initiatieven zijn uitlopend: een boodschappenproject, het opknappen van een speelvoorziening voor kinderen, het opzetten van een wijkkrant, een wijkfeest, het opknappen van een gemeenschappelijk kruidentuintje.

Alle aanvragen die binnen komen, worden beoordeeld door een jury. Deze bestaat uit zes Middelburgers en een administratief medewerker van de gemeente.

Meer weten over de spekcheques? Loop dan binnen bij het wijkondersteuningspunt of de informatiewinkel in het stadskantoor van Middelburg. Daar ligt een folder met spelregels en voorwaarden en aanmeldingsformulier klaar.

U kunt ook bellen met Bram van Houte van de afdeling Wijkaanpak van de gemeente. Of klik via de homepage van de gemeente Middelburg op de knop ‘Wijkaanpak’.

© BON - Bericht Gemeente Middelburg / Foto: Computeranimatie Focuss 22
Provincie:
Tag(s):