dinsdag, 17. mei 2005 - 11:51

Vlaar in belangstelling Brescia en Feyenoord

Ron Vlaar heeft nog maar een handvol wedstrijden op het hoogste niveau in de benen, of er is al volop (buitenlandse) interesse.
<BR>
<BR>Het Italiaanse Brescia onderneemt een serieuze poging om de 20-jarige verdediger van AZ over te nemen, zo meldt De Telegraaf. Dinsdagmiddag zal een Italiaanse delegatie om tafel gaan met Martin van Geel, de technisch directeur van de Alkmaarders.

De club uit de Serie A toonde eerder belangstelling voor Barry van Galen, maar deze heeft geen trek in een avontuur bij Brescia.

Ook Feyenoord heeft inmiddels in de Kaasstad naar Vlaar gehengeld. De jeugdinternational speelt nog met een jeugdcontract waardoor de Rotterdammers een goedkope slag dachten te slaan. "We dachten dat we Vlaar tegen de opleidingskosten konden overnemen, maar dat schijnt toch anders te zijn", verklaarde Ruud Gullit.

"Nu we weten dat hij alleen door middel van een arbitragezaak voor een schijntje weg kan, zien we voorlopig van hem af. We hebben hem afgeraden het zo hard te spelen, omdat dat zo vroeg in zijn carrière niet goed is voor zijn reputatie. Bovendien hebben wij een goede relatie met AZ en wij willen dat zo houden."
Categorie:
Tag(s):