woensdag, 3. augustus 2005 - 18:06

Vrouwelijke wildplasser mishandelde man

Amsterdam

In de nacht van zaterdag op zondag rond half een raakte een 57-jarige man gewond toen hij door twee vrouwen van het metroperron van station Duivendrecht werd geduwd. Hij liep hierbij een zware hoofdwond en diverse kneuzingen op. Het slachtoffer stond met een kennis op metrolijn 54 richting Gein te wachten om in de richting van het Gein te rijden toen hij een vrouw letterlijk open en bloot op het perron van haar behoefte zag doen.

Toen hij daar een opmerking over maakte reageerde de vrouwelijke wildplasser meteen zeer agressief. Er ontstond een woordenwisseling waarbij de vervuilster steun kreeg van een tweede vrouw. Deze begon ook uit te vallen tegen de klagers en probeerde ze met een bierfles te slaan. Uiteindelijk duwden de twee vrouwen de klager met kracht van het perron op de rails. Het slachtoffer kwam hierbij zwaar ten val. Hij kon voordat er een trein aankwam op het perron klimmen.

Ondanks de aanwezigheid van omstanders konden de daders niet worden gearresteerd. De slachtoffers stapten na het voorval in de inmiddels gearriveerde metro richting Gein. Daar werd de politie gewaarschuwd. De wijkteamrecherche van bureau Diemen onderzoekt de zaak en vraagt getuigen die nog niet hebben gesproken met de politie, contact op te nemen via telefoonnummer: 0 9 0 0 – 8 8 4 4 Foto Politie
Provincie:
Tag(s):