dinsdag, 4. oktober 2005 - 10:25

Weer steen van viaduct boven de A4

Den Haag

Een 46-jarige inwoner van Dongen heeft op maandag aangifte gedaan van poging tot doodslag. De man zegt dat er rond 19.45 uur die dag op de rijksweg A4 vanaf een viaduct een voorwerp op zijn auto is gegooid. De aangever is na deze gebeurtenis niet ter plaatse op de A4 gebleven, maar doorgereden naar zijn bestemming in Stompwijk.

Hij waarschuwde een uur later de politie. Door de politie is op de viaducten die hiervoor in aanmerking komen en op de Rijksweg A4 een sporenonderzoek gedaan. De auto van de aangever is voor een uitgebreid sporenonderzoek overgebracht naar een politiebureau. De voorruit van de auto was geheel vernield, ook het rechter voorscherm had forse schade. Het dak van de auto was ook beschadigd. De aangever raakte niet gewond. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

Afgelopen vrijdag raakte een 36-jarige inwoner uit Brunsum gewond door een stoeptegel die van het ‘Kelper’ viaduct over de rijksweg A2 in de gemeente Hunsel op zijn auto was gegooid. De bestuurder en enige inzittende raakte gewond aan zijn hand. Foto John Peters
Provincie:
Tag(s):