vrijdag, 16. september 2005 - 17:34

Wereldwijk Festival in de Indische Buurt

Amsterdam

Op zaterdag 17 september vindt alweer de derde editie plaats van het Wereldwijk Festival in de Indische Buurt. Ook dit keer is het Javaplantsoen de ontmoetingsplek voor vele buurtbewoners, van jong tot oud. Van 13 uur tot 20 uur zijn er vele activiteiten en muziek optredens. Het festival wordt net als vorig jaar afgesloten met een verrassingsoptreden. Het festival wordt net als vorig jaar afgesloten met een verrassingsoptreden.

Het Wereldwijk Festival is een dynamische smeltkroes van verschillende culturen waar iedereen, buurtbewoners, ondernemers en verschillende buurtgebonden organisaties, elkaar ontmoet. Het Wereldwijk festival 2005 is HET buurtfeest dat voor en door vrijwiligers uit de buurt georganiseerd wordt.

Het thema “IB danst� van de 3e editie van het Wereldwijk Festival is een bewegelijk thema. Alles heeft een eigen ritme en beweging maar het gemeenschappelijke is dat ieder ritme terug te voeren is op het ritme van het hart en alle ritmes zijn hierop gebaseerd. Dus de Indische Buurt Swingt, Springt, Borrelt, Bubbelt en Beweegt. Het thema “dans� loopt als rode draad door het hele festival heen met o.a. optredens en workshops door diverse bewoners en buurtgroepen.
Als afsluiting van het festival komt er een knallende en swingende slotact. ©BON
Provincie:
Tag(s):