dinsdag, 20. september 2005 - 20:54

Wie is de man die zelfmoord pleegde ?

Enschede

Een tot nu toe onbekende man heeft zondagavond om 20.38 uur zelfmoord gepleegd door zich voor de trein Gronau-Glanerbrug te werpen, nog net op Duits grondgebied. De politie heeft geen idee wie de man is, en roept nu de hulp van de bevolking in.

Onderzoek van de Nederlanse politie in samenwerking met de Duitse Kripo heeft niets opgeleverd omtrend een vermissing. Het gaat ook niet om een misdrijf. De politie wil graag weten wie de man is.
Het gaat om een man met het volgende signalement:
Blanke man, leeftijd tussen 30 en 45 jaar oud. Lengte ongeveer 1,65 tot 1,70 meter, gezet postuur, korte, gedrongen gestalte. Donkerbruin haar, licht kalend op de kruin. Iets grijzende ruwe onverzorgde baard en grote ruige snor. Brede neus. De man was vermoedelijk brildragend, er werd een dun zilverkleurig montuur aangetroffen met ronde glazen. Hij was gekleed in een blauwe spijkerbroek, een grijsgroen overhemd met daarover een lichtgroene kakistof bodywarmer, voorzien van diverse zakjes. Hij droeg zwarte sokken in zwarte schoenen.

Verder werd een zwart/rode rugtas aangetroffen, met daarin twee kranten: De Twentsche Courant Tubantia van zaterdag 17 september en het Hengelo Journaal van september 2005. Ook zat een donkerblauwe jas in de rugtas.
Eenieder die informatie kan geven welke kan leiden tot de identificatie van deze man wordt verzocht contact op te nemen met de afdeling Recherche van de politie in Enschede via nummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):