dinsdag, 27. september 2005 - 14:16

Wordt u vrijwilliger van het jaar Midden-Drenthe?

Kent u iemand die zich met hart en ziel met vrijwilligerswerk inzet binnen de gemeente Midden-Drenthe? Dit is uw kans om deze vrijwilliger aan te dragen voor 'Vrijwilliger van het Jaar van Midden-Drenthe 2005'!
<BR>
<BR>Hoe kunt u een kandidaat voordragen?
<BR>Om een kandidaat voor te dragen moet u de volgende informatie opsturen:
<BR>- uw eigen naam en adres;
<BR>- naam en adres van de kandidaat die u voordraagt;
<BR>- de reden waarom u hem of haar voordraagt;
<BR>- de periode dat de kandidaat al vrijwilligerswerk uitvoert;
<BR>- en alles wat verder het vermelden waard is.

Vrijwilliger van het Jaar
Met de verkiezing wil de gemeente Midden-Drenthe haar waardering voor het vrijwilligerswerk tot uitdrukking brengen. Het aandragen van kandidaten kan tot 31 oktober. Een jury nomineert drie personen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente, in januari 2006, wordt dé Vrijwilliger van het Jaar bekendgemaakt.

Jury
De jury bestaat uit de wethouder vrijwilligersbeleid mevrouw Looman-Struijs, de gemeenteraadsleden mevrouw Langenkamp en de heer Bouwhuis, de voorzitter van st. Welzijn Midden-Drenthe mevrouw Goetsch en de medewerker vrijwilligersbeleid van de afdeling Welzijn van de gemeente.

Prijs
Mensen die zich uitdrukkelijk via vrijwilligerswerk hebben ingezet in Midden-Drenthe komen voor de verkiezing in aanmerking. De Vrijwilliger van het Jaar krijgt een cadeaubon van € 100,- en een cheque van € 350,- te besteden aan een goed doel in Midden-Drenthe, dat te maken heeft met vrijwilligerswerk.

U kunt uw nominatie vóór 31 oktober 2005 sturen naar de gemeente Midden-Drenthe, t.a.v. afdeling Welzijn, Postbus 24, 9410 AA Beilen.
Provincie:
Tag(s):