dinsdag, 9. augustus 2005 - 20:39

Wotte weg bij Feyenoord?

De perikelen rond Salomon Kalou en Dirk Kuijt blijft de gemoederen in Rotterdam-Zuid bezig houden. Het nieuwste hoofdstuk in de soap rond de beide aanvallers van Feyenoord gaat over technisch directeur Mark Wotte. Bij de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen de amateurs van Voorschoten '97 was de TD de grote afwezige. Volgens de officiele lezing van de club is Wotte met vakantie, maar het heeft er alle schijn van dat de Rotterdammers haar technisch directeur verantwoordelijk houden voor de problematiek rond Kalou en Kuijt.

De soap rond de beide aanvallers bereikte afgelopen maandag haar hoogtepunt. Niet alleen Kalou zou zijn verkocht aan een Portugese investeringsmaatschappij, ook Kuijt zou door de Rotterdammers voor vijftig procent aan de Portugezen zijn verkocht. Feyenoord ontkende bij monde van voorzitter Jorien van den Herik met klem de verkoop van zijn twee goudhaantjes.

Het Algemeen Dagblad die het bericht over de twee aanvallers naar buiten bracht, beschikte over een ondertekend document waarin de overeenkomst tussen beide partijen was bekrachtigd. Volgens Feyenoord gaat het hier om een vervalsing en heeft zij bij de politie aangifte gedaan van valsheid in geschrifte.

In de soap rond de aanvallers Kuijt en Kalou die al te boek staat als 'Wottegate' lijkt de TD van Feyenoord dus het voornaamste slachtoffer te worden.
Categorie:
Tag(s):