woensdag, 13. december 2006 - 12:09

12-Jarig meisje dood aangetroffen

Valthermond

De politie is een onderzoek gestart naar de dood van een 12-jarig meisje, dat dinsdagavond is aangetroffen op een weiland aan de Valtherdijk in de gemeente Borger Odoorn. Uit het eerste onderzoek blijkt het meisje een niet natuurlijke dood te hebben, dit deelde de politie woensdag mee.

Het lichaam werd aangetroffen op de Valtherdijk tussen Valthermond en Nieuw Weerdinge. Iedereen die gisterenavond in de buurt kwam moest zich legitimeren en werden er kentekens van alle auto's opgeschreven. De politie wil gezien het lopende onderzoek, geen nadere mededelingen doen.

Het meisje is een leerling van de openbare basisschool De Westhoek in Tweede Exloërmond. Leraren, leerlingen en ouders zijn vanochtend geïnformeerd over de situatie.

Burgemeester Slagman van de gemeente Borger Odoorn heeft in een persverklaring geschokt en verdrietig gereageerd dat in haar gemeente een meisje dood is aangetroffen. Vanmorgen heeft ze op verzoek van de directeur een bezoek gebracht aan de openbare basisschool De Westhoek in Tweede Exloërmond en heeft daar gesproken met de directie.
Provincie:
Tag(s):