maandag, 14. augustus 2006 - 10:33

19-Jarige neergestoken

Minnertsga

Een aangifte van een 19-jarige inwoner van Sint Jacobiparochie is zaterdagnacht in een woning aan de Ferniaweg door een messteek gewond geraakt. Een 23-jarige inwoner van de gemeente Het Bildt had hem na een uit de hand gelopen ruzie in zijn bovenlichaam gestoken.

Het slachtoffer vluchtte daarna de woning uit en zocht hulp bij een nabijgelegen café. Het horecapersoneel schakelde de hulpdiensten in waarna hij per ambulance naar het MCL gebracht is. Hij kon het ziekenhuis na een medisch onderzoek en verzorging van de wond weer verlaten en deed aangifte.

Het slachtoffer, de verdachte en de 23-jarige inwoner van de gemeente Het Bildt waren tijdens het voorval in de woning aanwezig. Het incident vond aan de vooravond van hun stapnacht plaats. De verdachte is zondagochtend in zijn woning in de gemeente Het Bildt aangehouden en in verband met het politieonderzoek ingesloten. Hij is zondagmiddag, na overleg met de officier van justitie, weer vrijgelaten. Ook de 23-jarige getuige van het incident is zondagochtend verhoord. Het politieonderzoek gaat door.
Provincie:
Tag(s):