woensdag, 26. april 2006 - 10:15

3-jarige peuter in snackbar aangerand

Tilburg

Agenten van het zedenteam van het politiedistrict Tilburg hebben gisterochtend, rond 08.00 uur, een 30 jarige man, afkomstig uit Tilburg aangehouden. De man wordt ervan verdacht een 3 jarig kind op 02 maart jl. te hebben aangerand. De moeder van het kind, een 35 jarige vrouw, afkomstig uit Tilburg, heeft hiervan aangifte gedaan bij de politie.

Op donderdag 02 maart jl. rond 18.00 uur, was de aangeefster met haar 3 jarig zoontje in een snackbar in de Hasseltstraat te Tilburg. Er waren op dat moment ongeveer 10 klanten in het etablissement aanwezig. Tijdens het wachten maakte haar zoontje gebruik van het toilet.

Toen het jongetje klaar was en terug wilde lopen naar zijn moeder, werd hij van achteren vastgegrepen door een voor hem onbekende man. De man greep hem bij zijn nek en begon hem in zijn gezichtje te zoenen. Als reactie begon het kind te schreeuwen waardoor hij de aandacht van zijn moeder en andere bezoekers trok. Op dat moment greep de man de jongen nog steviger vast en zoende hem nogmaals. Toen de moeder begon te gillen liet de man het kind los en verliet de zaak. Buiten het feit dat het kind erg overstuur was, had hij ook enkele schrammen in zijn nek, die veroorzaakt waren door de man.

De politie werd over dit voorval in kennis gesteld en stelde een onderzoek in. Dit onderzoek, waarbij onder andere diverse getuigen gehoord werden, leidde de rechercheurs naar de 30 jarige man. De man ontkent alle betrokkenheid.
Provincie:
Tag(s):