maandag, 18. december 2006 - 19:51

3FM Serious Request Surprise Camper

Almelo

Op woensdagmiddag 20 december tussen 15.00 en 17.30 uur staat Radio 3FM DJ Sander de Heer met de 3FM 'surprise camper' in Almelo. In de camper (op het Centrumplein, naast 'Almelo on Ice') brengt een Bekende Nederlander ‘iets leuks’. Wie deze BN’er is en wat hij/zij gaat doen om het publiek te vermaken blijft tot op het laatst een verrassing. Voor de jaarlijkse Serious Request actie sluiten drie 3FM dj’s zich zes dagen lang op in het Glazen Huis te Utrecht.

Wie een kijkje wil nemen in de 3FM Serious Request Surprise Camper, moet daarvoor betalen. Het geld dat wordt opgehaald gaat vanzelfsprekend naar het Rode Kruis. Surprise Camper, betaal een 10-tje en word verrast.

Voorgaande jaren ging de 3FM Surprise Camper en route en zorgde voor veel bijzondere momenten. Zo zakten 2 jaar geleden de Tokkies door de vering van de camper, voorspelde Piet Paulusma vorig jaar je persoonlijke kerstweerbericht, wist Bassie (van Adriaan) met jouw hulp opnieuw de schat te vinden en plezierde Kim Holland de heren boven de 18 jaar met een persoonlijke erotische massage.

Met 3FM SERIOUS REQUEST zet 3FM zich met het Rode Kruis ieder jaar in voor een specifiek goed doel. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie dj’s van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio midden in Utrecht. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live-radio. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over het goede doel. De dj’s roepen iedereen op om geld te doneren en daarbij worden bijzondere initiatieven gewaardeerd.

In 2004, haalde 3FM SERIOUS REQUEST € 915.955,- op voor de vluchtelingen in Darfur. In 2005 bedroeg het eindbedrag voor ontheemde kinderen in Congo € 1.203.549,-. Het Ministerie voor Ontwikkelingssamenwerking doneerde daarnaast € 1.000.000,-. Met de opbrengst van 3FM SERIOUS REQUEST 2006 verleent het Rode Kruis hulp aan slachtoffers van landmijnen.
Provincie:
Tag(s):