donderdag, 12. oktober 2006 - 9:25

4 November wordt Make A Difference Day

Hoogezand-Sappemeer

In de maand november worden er landelijk, provinciaal en lokaal verschillende publieksactiviteiten georganiseerd, om het vrijwilligerswerk in het zonnetje te zetten en te promoten. In de gemeente Hoogezand-Sappemeer wordt op zaterdag 4 november aanstaande aangesloten bij de landelijke ‘Make A Difference Day’ (MADD). Inwoners in de gemeente Hoogezand-Sappemeer kunnen op deze dag kennis maken met de veelzijdigheid van vrijwilligerswerk. Vrijwilligersorganisaties in de gemeente kunnen op deze dag het vrijwilligerswerk binnen hun organisatie promoten en nieuwe vrijwilligers werven door ‘klussen’ (activiteiten) aan te bieden en te informeren.

De gemeente Hoogezand-Sappemeer sluit hierbij aan door op 4 november 's middags van 13.00 tot 16.00 uur een meewerkdag en oriëntatieroute te organiseren. Let’s go MADD op zaterdag 4 november en volg de vrijwilligersroute langs vrijwilligersorganisaties in de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Bij verschillende organisaties krijgt u informatie en kunt u meedoen aan ‘klussen’ die zij aanbieden.

MADD in Hoogezand-Sappemeer wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Hoogezand-Sappemeer, Stichting Prisma; Lokaal Steunpunt Vrijwilligers, Rabobank Midden-Groningen, Radio Compagnie en Humanitas.
Provincie:
Tag(s):