woensdag, 19. april 2006 - 9:13

50ste Lentebeurs: meer dan 50.000 bezoekers

Maastricht

De 50ste editie van de Lentebeurs, die plaatsvond van zondag 9 tot en met zondag 16 april, trok maar liefst 52.401 bezoekers. Een aantal waar MECC Maastricht zeer tevreden over is. Dit jaar kwamen er ruim 11.000 bezoekers meer dan in 2005. De organisatie is dan ook zeer verheugd over het eindresultaat van deze editie van de Lentebeurs.

Maryse Vissers, Product Manager Lentebeurs: 'De laatste jaren hadden we meestal zo rond de 43.000 bezoekers. Het is geweldig dat we dit aantal nu ruimschoots overtroffen hebben. De 50ste editie van de Lentebeurs heeft zo een extra feestelijk tintje gekregen. De deelnemers hebben goed verkocht en als zij tevreden zijn, dan zijn wij ook tevreden'.

De Lentebeurs trakteerde voor haar verjaardag niet alleen de bezoekers op vele kortingen en prijzen, maar ook het Goede Doel. Bezoekers konden op de beurs voor € 1,- lootjes kopen voor de Stichting ‘Van ós veur Uch. Deze stichting ondersteunt mensen met een spierziekte in Limburg. Er zijn ruim 80 gesponsorde prijzen weggegeven. In totaal is er € 5.000,- voor deze stichting opgehaald. De cheque werd zondagavond 16 april overhandigd aan Sjra Puts, de voorzitter van de Stichting ‘Van ós veur Uch’.
Provincie:
Tag(s):