vrijdag, 3. februari 2006 - 13:10

89-jarige vrouw spoorloos

Groningen

De politie is op zoek naar de 89-jarige Geertje Kollen-Ruben, die dinsdagochtend 31 januari haar woning aan de Canadalaan heeft verlaten. Mevrouw Kollen-Ruben voldoet aan de volgende omschrijving: 1,65 meter lang, tenger postuur en grijs haar. Ze was gekleed in een paars/groene pyjama, een bruine lange broek, een korte tweed jas en draagt gele velours damesslippers zonder hak.

Verder draagt zij diverse sierraden: drie gouden ringen aan de rechterhand, waarvan één met een briljantje en om de linker ringvinger een gouden ring met een donkere steen. Geertje Kollen-Ruben heeft haar bril en haar loopstok thuisgelaten.

Een paar dagen geleden, op 27 januari was de vrouw ook al weggelopen. Zij had volgens eigen zeggen toen een blackout gehad. De bejaarde werd die dag op het Overwinningsplein aangetroffen. De familie en de politie vrezen een ongeluk en vermoeden dat zij ergens te water is geraakt.

Zij die iets weten over de verblijfplaats van Geertje Kollen-Ruben of haar onderweg ergens hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met basiseenheid Zuid in Haren, telefoon 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):