vrijdag, 10. november 2006 - 15:46

€ 9000 van Roteryclub Walcheren voor Doe een Wens

Walcheren

Van 17 tot 24 juni 2006 organiseerde Rotaryclub Walcheren de derde editie van de Aagtekerke Open, een golf- en boerengolfevenement op de weilanden van veehouder en clublid Ries de Visser en zijn vader Gerhard de Visser.

Zoals eerder in 2004 en 2006 werd dit evenement door de leden van de Rotaryclub Walcheren op touw gezet in het kader van de fondsenwerving voor een goed doel, dit jaar de 'Doe een Wens Stichting'.

Deelnemers van het evenement konden kiezen voor verschillende arrangementen variërend van € 10 voor een basis arrangement tot € 30 voor een barbecue arrangement. In deze bijdrage was de entreeprijs en een vergoeding voor de Doe een Wens Stichting opgenomen. Daarnaast konden bedrijven het evenement sponsoren, konden de aanwezigen bedragen doneren in collectebussen en hebben de leerlingen van Basisschool de Springplak uit Aagtekerke d.m.v. het doen van karweitjes een bedrag van € 200, -- opgehaald.

In totaal is de opbrengst van de Aagtekerke Open voor de Doe een Wens Stichting € 9000,--. Vanzelfsprekend een bedrag waar de Doe een Wens Stichting alleen maar heel blij mee kan zijn.

Op maandagavond 13 november zal om 19:00 uur in hotel Bos & Duin in Oostkapelle de officiële cheque overhandiging plaatsvinden. Dit zal op een speciale manier plaatsvinden, er is door een van de clubleden een speciale pagina van de PZC gemaakt waarop het totaalbedrag aan de aanwezigen bekend gemaakt zal worden. Hierbij zullen de organisatoren en een vertegenwoordiging van de Doe Een Wens Stichting regio Zeeland – Brabant West aanwezig zijn. U bent van harte uitgenodigd deze gebeurtenis bij te wonen.
Provincie:
Tag(s):