zondag, 7. mei 2006 - 20:50

Aangetroffen lichaam van vermiste Arnhemmer

Wageningen/Arnhem

Het zaterdag aangetroffen lichaam in de Rijn bij Wageningen blijkt van een vermiste 35-jarige Arnhemmer te zijn. Dat heeft de politie zaterdagavond na onderzoek vastgesteld. De man was sinds maandag 29 april bij de politie als vermist opgegeven.

Zaterdagochtend werd het lichaam van de Arnhemmer geborgen nadat rond kwart over negen door passanten melding was gemaakt bij de politie. Vervolgens werd een onderzoek ingesteld naar zijn identiteit. Die kon uiteindelijk worden vastgesteld aan de hand van onder meer persoonlijke spullen die de man bij zich had.

In de nacht van zondag 28 op maandag 29 april was even voor vier uur bij de Arnhemse politie melding gemaakt van het feit dat er iemand van de Nelson Mandelabrug zou zijn gesprongen. De man werd na een zoektocht door de brandweer echter niet aangetroffen.

In de loop van maandagmiddag 29 april werd bij de politie aangifte gedaan van vermissing van een 35-jarigeArnhemmer. Naar nu blijkt ging het om dezelfde man als die gisteren in de Rijn werd aangetroffen. Van een misdrijf is niet gebleken, aldus de politie. De man is vermoedelijk door verdrinking om het leven gekomen. Het lichaam van de man is door justitie vrijgegeven aan de nabestaanden.
Provincie:
Tag(s):